Új jelszó kérése

Termékek

Termékajánló

Facebook Likebox

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekCanon IR2520 Másoló

Külső raktár
Canon IR2520 Másoló
218 102 Ft+ÁFA (br.276 990 Ft)276990
 • A kompakt készülék költséghatékony fekete-fehér és színes beolvasást kínál a kis és közepes méretű munkacsoportok számára, akár 20 oldal/perc ill. másolat/perc sebességgel. Az intuitív érintőképernyős kijelző, a remek energiahatékonyság és az opcionális belső finiser mind az idő- és költségtakarékos működést szolgálja.

  Előnyök

  • Nyomtatás, másolás, beolvasás, opcionális küldés és fax funkció
  • Akár 20 lap/perc
  • Max. 2000 lapos papírkapacitás
  • Intuitív érintőképernyős kijelző
  • Széles körű beállítási lehetőségek
  • Hálózatban működtethető, PCL és opcionális PS támogatás
  • Energiahatékonyság
  • uniFLOW és e-Maintenance kompatibilitás

   

  Fokozott hatékonyság


  A 20 oldal/perc sebesség kielégíti a fekete-fehér nyomtatás napi igényét, és alvó módból rendkívül gyors helyreállás elérhető. A max. 2000 lapos papírkapacitású multifunkciós nyomtatók kiválóan használhatók a leterhelt kis és közepes munkacsoportok nagy nyomtatási és másolási igényeinek kielégítésére.
  A nagy méretű érintőképernyős kijelző intuitív menükkel kiegészülve egyszerű használatot tesz lehetővé az imageRUNNER 2500 széria készülékein: a felhasználók kevesebb idő alatt többet tudnak elvégezni. Az opcionális „küldés színesben” alkalmazással a felhasználók gyorsan és hatékonyan végezhetnek színes beolvasást számos célhelyre.

   

  Költségfigyelés


  A készülék kompatibilis a Canon uniFLOW szoftverével, amely átláthatóbbá teszi a költségeket, és lehetővé teszi az egyes nyomtatási feladatok nyomon követését és egyes felhasználókhoz, részlegekhez, helyszínekhez és projektekhez való hozzárendelését.
  A Canon e-Maintenance megoldásával való együttműködés tovább növelheti az üzemidőt a távoli diagnosztika, az automatikus mérőleolvasás és a fogyóeszköz-követés révén az adminisztráció csökkentése érdekében. És csak annyit fizet, amennyit nyomtat. Így hatékonyabb költségfelügyelet valósulhat meg.

   

  Biztonság


  A beépített biztonsági funkció visszatartja a nyomtatást, amíg a megfelelő felhasználó azonosítja magát egy PIN kód megadásával. Így nem gyűlnek fel a dokumentumok a kimeneti tálcán és nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Egyszerre legfeljebb 100 tárolható. Vagy a Canon uniFLOW megoldásával ez kártyásbiztonsági rendszerekkel is kombinálható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kinyomtassák a kívánt mennyiségű dokumentumot. Ha a nyomtatás befejeződött, a nyomtatási feladatokat a rendszer automatikusan törli a kifogástalan dokumentumkezelés érdekében.

   

  Hálózati integráció


  A készülék egyszerűen integrálható a meglévő informatikai hálózatba és rendszerekbe (PCL és opcionális PostScript támogatás). Az iW Management Console (iWMC) csatlakoztatását követően az egész készülékpark egyetlen helyről kezelhető és felügyelhető.

   

  Kisebb mértékű környezetkárosító hatás


  Ezek az ENERGY STAR® követelményeinek megfelelő modellek kategóriájukban az egyik legalacsonyabb TEC (Jellemző átlagos energiafogyasztás)* besorolással rendelkeznek, és alvó üzemmódban mindössze 1,5 W áramot fogyasztanak. A rendkívül produktív, alaptartozék kétoldalas nyomtatás egyszerre költség-, idő- és papírtakarékos.

   

  További információ a gyártó honlapján->

  A3/ nyomtató:20 l/p/1200*600dpi/256MB/USB2/GDI(UFRII)/duplex/hálózat *másoló 1*250 lap/sima géptető/ *szines scanner *Kellék:IR2520 Toner (C-EXV33)Bk:14,6k(induló:nem tartalmazza a készülék!!)
  *OPCIÓK:DADF-AB1/lapadagoló/finisher/fax kártya/PCL kit *Gar: 1 év/CSAK A MÁRKASZERVIZ ÁLTAL BEÜZEMELT KÉSZÜLÉKEKRE!!! **Terhelhetőség Max:8-10k/hó * Max papírsúly tálca: 90g/kézi 163g

  PDF Bemutató

  Amennyiben beüzemeléssel együtt szeretné a készüléket, kérje ajánlatunkat e-mailben: toptoner@toptoner.hu

 • Szállítási idő
  1-2 munkanap
  Státusz
  Külső raktár    
  Tömeg
  54 kg/db