Válaszd prémium minőségű utángyártott termékeinket és vásárolj 30 napos elégedettségi garanciával!

Szűrés
Kompatibilis készülékek
Készlet információ
Eredeti/Utángyártott
Gyártó
OEM Gyártó
Nyomtatás színe
Kapacitás
Ár (Ft)
759 Ft - 99 590 Ft
Termék státusza

Eredeti HP tintapatron

A HP az egyik legnépszerűbb nyomtató, így ezáltal nagy a kereset a HP nyomtatópatron után is. Épp ezért a kínálatunk is bő: HP F6V24AE Patron Tri-Color No.652 (Eredeti), HP F6V25AE Patron Black No.652 (Eredeti), HP 3YM60AE Patron Tri-Color No.305 (Eredeti), HP 3YM61AE Patron Black No.305 (Eredeti).

 

Mindig jó, ha van a cégnél nyomtatópatron – akár tartalék is: a HP márka már rászolgált rég a hírnevére, ezért a nyomtatópatronhoz is ugyanez a hírnév társult egyidőben. A hírnevet pedig nagyobb elvárások is övezik, így ezeknek egyesével meg kellett felelni: a HP nyomtatók mellett a HP nyomtatópatron is kiérdemelte ugyanazt a hírnevet. Legyen színes vagy fehér a nyomtatópatron, ajánljuk kategóriánkat átnézésre. A vásárlók bizalmát nehéz megszerezni, és nehéz is megtartani. Épp ezért nagy teljesítmény a HP-tól, hogy ennyi időn át megőrizték a vásárlói bizalmat - és ezzel egyidőben a hírnevüket. Ha nyomtatópatron után néz, akkor a HP elsőként kell, hogy eszébe jusson – egyéb márkák mellett. Tegyen egy próbát HP kategóriánkkal, ha egy igazán jó nyomtatópatron után nézelődik.


276termék
 
Elégedettségi garancia 30 napig!

Ha eddig rossz tapasztalatod volt az utángyártott termékekkel, akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis 30 napos elégedettségi garanciát vállalunk minden webáruházunkban megtalálható utángyártott tonerre, dobegységre és patronra! Ne bízd a véletlenre, válaszd a TopTonert, ahol mindenki nyer!

Rólunk mondták vásárlóink