Blog

Eddig úgy gondoltad, hogy a nyomtatás világa unalmas? Akkor a mai blog cikkünket érdemes elolvasnod, hiszen az ellenkezőjéről próbálunk meggyőzni! Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a nyomtatás történelméből, amelyekre biztosan Te is felkapod majd a fejed, valamint kitérünk a 3D nyomtatás rejtelmeire is.

Nyakunkon a Föld napja, amely az idei évben április 22. napjára esik. Úgy gondoltuk egy környezettudatos téma tökéletes választás lesz ezen alkalomból. Mindnyájunk közös érdeke, hogy bolygónk még sokáig élhető állapotú legyen, ehhez azonban tennünk is kell és lényegtelennek tűnő, apró hétköznapi mozzanatok - így a kifogyott patronok és tonerek szakszerű kezelése - is segíthetnek ennek elérésében.

 

Neked is feltűnhetett már, hogy a tintapatronokon és tonereken egy apró chip található. De vajon mire való? Mai blog cikkünkben egy kis betekintést nyújtunk a chipek funkcióiról és azok fontosságáról.

A nyomtatóban tintapatront cserélni nem nagy kunszt, azonban annak helyes, festékpacáktól mentes cseréje már igényel némi háttértudást, ami azért is fontos, hogy minél gördülékenyebben elvégezzük a folyamatot és ne tegyünk kárt a nyomtatónkban, vagy annak működésében.

Korábban már adtunk néhány tippet, amelyeket hasznos mérlegelni, ha nyomtató vásárlása előtt állsz, most azonban “a nagy kérdéssel” készültünk: lézeres vagy tintasugaras nyomtatót válassz? Az örök dilemma a két nyomtatótípus között nem véletlen. Eltekintve a régi mátrix nyomtatóktól, a modern LED-nyomtatóktól, vagy a hőnyomtatóktól, a két rivális töretlen hírnévnek örvend a maga kategóriájában.

Valószínűleg már Te is átestél legalább egyszer nyomtató vásárláson életedben, ha még nem, akkor ez a cikk kimondottan hasznos lesz számodra! Ugye, nem is olyan egyszerű a választás, mint, ahogy tűnik? Számos tényezőt kell figyelembe venned, amelyek elmulasztásával már 1-2 hét után foghatod a fejed, hogy rossz szériára esett a választásod. Annak érdekében, hogy gördülékenyen és megbánás nélkül menjen a nyomtató vásárlás, most elhoztunk Neked néhány hasznos tanácsot, és készüléktípust, amelyek segítségével Te is könnyedén megtalálhatod a tökéleteset és 100%-ban elégedett leszel.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Nektek megújult webáruházunkat, amely mostantól egy letisztultabb külsővel, egyszerűbben kezelhető és jól átlátható menüvel, valamint szuper akciókkal vár Titeket! Az új megjelenés mellett egy kiemelkedő, új funkció is biztosítja, hogy élvezetes legyen weboldalunkon való böngészés!

Rólunk mondták vásárlóink