Válaszd prémium minőségű utángyártott termékeinket és vásárolj 30 napos elégedettségi garanciával!

Szűrés

Eredeti

Ömlesszük össze a legjobb tonereket – akár márka szerint. Ha eredeti toner után nézelődik, bátran ajánljuk Eredeti toner kategóriánkat. Mert van, hogy az ember nem a termékhez, hanem magához a márkához lojális. Kategóriánkban bátran nézelődhet, ahol három alkategóriával találja szemben magát: a Canon, a HP és a Sharp listázott elemeivel. Néhány tipp a három kategóriából: CANON iRC5030 iRC5035 Toner CEXV29 C-EXV29 YELLOW EREDETI TONER, HP W1106A Toner Black 1k No.106A (Eredeti), Sharp AR020T toner (Eredeti).

 

Van, hogy nem konkrétan egy terméket keresünk egy webshopon, hanem egy márkát – pont azért, mert megszoktuk, hogy az adott kategóriában az adott márka kivétel nélkül jól teljesített eddig, és érte szívesen adunk is pénzt. Nézzen bele kategóriánkba, és szűrje a kereséseit az adott márka szűrőjén keresztül: nem az számít, milyen terméket keres, hanem az, melyik márkáét. Megéri e szempont mentén is keresgélni. Cégen belül talán nincs olyan tíz perc, ahol ne lenne legalább egyszer szükség a nyomtatókra, így ezáltal a tonerekre is. Épp ezért jó, ha van bekészítve egy tartalék.

Elégedettségi garancia 30 napig!

Ha eddig rossz tapasztalatod volt az utángyártott termékekkel, akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis 30 napos elégedettségi garanciát vállalunk minden webáruházunkban megtalálható utángyártott tonerre, dobegységre és patronra! Ne bízd a véletlenre, válaszd a TopTonert, ahol mindenki nyer!

Rólunk mondták vásárlóink